Si pateix algun tipus d’al·lèrgia o d’intolerància vulgui comunicar-ho al nostre personal i li
ensenyarem la nostra carta on informem de tots els al·lèrgens que contenen els nostres plats.
Graellada de verdures
Amanida de formatge de cabra, bacó, pernil d’ànec i mel
Amanida de tomàquets amb burrata i oli d’alfàbrega
Amanida del Refugi (Formatge Comté, pernil ibèric, vinagreta de gerds)
Amanida de tomàquet, ceba i tonyina
Foie mi-cuit d'ànec "entier au torchon" i les seves tostes
Carpaccio de filet de bou amb encenalls de parmesà
Assortiment d’ibèrics: xoriço ibèric, salxixó, pernil ibèric, llom i paté de campagne
Tàrtar de tonyina vermella Balfego amb alvocat
Pica-Pica
Patates braves amb salsa picant
Croquetes de carn d'olla
Croquetes de Pernil Ibèric
Ostres Guillardeau (1 unitat)
Pasta
Pasta a la bolonyesa
Raviolis de foie amb salsa de bolets
Especialitats de Formatge
Tartiflette de Reblochon (Patates, bacon, ceba i formatge Reblochon)
Fondue de formatge (Vi blanc, Comté, Beaufort, Emmenthal) Mínim dues persones, preu per persona.
Fondue de ceps (Vi blanc, Comté, Beaufort, Emmenthal, ceps) Mínim dues persones, preu per persona.
Raclette Royale (Formatge Raclett e, patates, assorti ment d’emboti ts ibèrics) Mínim dues persones, preu per persona.
Reblochonnade (Patates, assortiment d’embotits ibèrics, formatge Reblochon fos) Mínim dues persones, preu per persona.
Extres
Bol de patates o «Gratin Dauphinois»
Cogombres i cebolletes
Pa de vidre amb tomàquet
Pa (unitat)
Carns a la llosa
Filet de bou «Selecció Premium», a la pedra Mínim dues persones, preu per persona.
«Chuletón» Black Angus Premium Mínim dues persones, preu per persona.
Salses per acompanyar les nostres carns: Pebre negre, Roquefort, bolets, Bordalesa
Carns
Espatlla de cabrit al forn, confitat en el seu suc
Entrecot de bou "Selecció" al grill
Costelles i mitjanes de xai a la brasa
Magret d’ànec del sud-oest
Filet de bou "Selecció Premium"
Rostit de costella d’Angus
Salses per acompanyar les nostres carns: Pebre negre, Roquefort, bolets, Bordalesa
Selecció de carns madurades artesanalment per aconseguir un sabor i curació òptimes
Peix
Llom de tonyina vermella Balfegó a la planxa amb guarnició
Filet de llobarro a la planxa amb guarnició
Turbot a la planxa amb guarnició
Menú Infantil
Macarrons amb tomàquet o croquetes de la casa,
Llibrets amb formatge o lluç a la planxa
Bola de gelat o fruita natural
Aigua inclosa (33 cl)
Postres
Crep al gust: nutella, xocolata, melmelada de maduixa o préssec, nata o sucre
Gelats i sorbets
Fondue de xocolata (Mínim dues persones, preu per persona)
Tiramisú
Pastís de llimona i merenga
Tatin de poma golden caramel•litzada i gelat de vainilla